Tusindvis af brugere har allerede samlet masser af gryn ind til Hjerteforeningens kampagne “Elsk Hjertet”. Igen i år giver OTA Solgryn 5 kroner for hver hjerteformet aktivitet, du gennemfører med din Endomondo-app. Du skal bare skrive "#hjerteform" i kommentarfeltet i appen efter din aktivitet. Se, hvordan du deltager i udfordringen og kan vinde flere flotte præmier på hjerteform.nu

Vind sportstøj fra Newline
Kom ud i foråret og vær med i en sjov udfordring, hvor du skal bruge flest aktive minutter på det, dit hjerte banker for.

I maj måned kan du vinde lækkert sportstøj fra Newline, hvor 1. præmie har en værdi af 4.000 kr., og 2. og 3. præmie har en værdi af 1.000 kr.

Vi trækker lod blandt deltagerne for at finde vinderen af OTA Solgryns Hjerte-udfordring. Jo flere aktive minutter du registrerer, jo større er din chance for at være den heldige vinder. Alle dine træningspas skal være registreret inden den 31. maj 2015. For at forhindre snyd kontrollerer vi, at træningspassene er registreret korrekt. Derudover skal et træningspas vare mindst 10 minutter for at gælde i denne udfordring. Vinderne får direkte besked på e-mail og vil også blive offentliggjort på denne side i starten af juni.

Goal:Most active minutes - Cycling (Sport), Cycling (Transport), Walking (Fitness),...  (GPS tracked workouts only)
Prize:Sportstøj fra Newline: 1. præmie værdi 4.000,- 2. og 3. præmie værdi 1.000,-
Country:Denmark
Start:Apr 30, 2015 11:00 PM
End:May 31, 2015 10:59 PM
26,916
participants
24.88
years
1.86 M
miles
151 M
calories
You are not participating
Comments
 • (no name provided)
  June 01 at 12:02

  Udfordringen "Du har hjertet, vi har grynene" er nu afsluttet og vi har fundet de heldige vindere.

  Vi er rigtig glade for at se, at så mange af jer har tracket et eller flere træningspas med #hjerteform i løbet af maj måned.

  Vinder af en pakke med sportstøj fra Newline til en værdi af 4.000 kr.
  - Niels Bang

  Vinder af en pakke med sportstøj fra Newline til en værdi af 1.000 kr.
  - Peter Borlund Pedersen

  Vinder af en pakke med sportstøj fra Newline til en værdi af 1.000 kr.
  - Esben Krogh Rasmussen

  Du kan læse mere om Newline's produkter her: http://www.newlinesport.com/

  Vinderne vil blive kontaktet direkte via e-mail.
  Tak til alle deltagerne i denne udfordring og god fornøjelse med juni måneds udfordringer.

 • (no name provided)
  June 01 at 11:26

  Og vinderne er...?

 • (no name provided)
  May 31 at 16:24

  "Hjerteform

 • (no name provided)
  May 31 at 11:48

  Tærteform#

 • (no name provided)
  May 31 at 10:27

  hjerteform

 • (no name provided)
  May 30 at 07:48

  #hjerteform

 • (no name provided)
  May 28 at 08:27

  Utroligt så mange mennesker der ikke kan læse, så se dog hvad Endo skriver og få sat Jeres #hjerteform på Jeres egen træningspas, det er jo helt til grin. :-(

 • (no name provided)
  May 27 at 05:12

  #hjerteform

 • (no name provided)
  May 26 at 10:20

  Det er rigtig dejligt at se, at så mange af jer allerede har tracket et eller flere træningspas med #hjerteform.

  Vi kan dog se at der lidt forvirring om hvor man skal skrive #hjertform.
  Når du afslutter dit træningspas i app'en har du muligheden for at tilføje billeder, tagge venner og tilføje en tekst til træningspasset. Det er i dette kommentarfelt at du skal skrive #hjerteform for at registrer dit træningspas hos OTA Solgryn og Hjerteforeningen. Du skal ikke skrive #hjerteform i kommentarfeltet her på udfordringssiden.

  Sådan tilføjer du en kommentar til dit workout:

  Android: Her kan du kan indtaste din kommentar på træningsresumésiden. Her kan du kan indtaste din kommentar på træningsresumésiden. Siden vises med det samme efter du har afsluttet et træningspas eller hvis du klikker på et træningspas på din historikside. --> Klik på "+" og klik herefter på blyanten. Skriv #hjerteform

  iPhone: Her kan du kan indtaste din kommentar på træningsresumésiden. Siden vises med det samme efter du har afsluttet et træningspas(denne funktion kan slås til og fra i "Indstillinger" -> "Træningspas") eller hvis du klikker på et træningspas på din historikside. Skrive #hjerteform og klik "OK".

  Vi vil også gerne understrege, at det ikke er den bruger/de brugere med flest aktive minutter, som vinder denne challenge. Vinderne bliver fundet ved en vægtet lodtrækning og alle vindernes træningspas bliver naturligvis tjekket inden vi annoncere vinderne på challengesiden og hvis vi får mistanke om snyd, udtrækker vi nye vindere.
  Når udfordringen slutter den 31 maj trækker vi lod(vægtet lodtrækning) mellem alle de deltagere, som har registeret minimum et træningspas i løbet af maj måned.

 • (no name provided)
  May 26 at 09:56

  #hjerteform