Slappe eller faste baller? Du bestemmer selv..! Om du cykler, løber, bruger reformeren, er til pilates eller noget helt femte - Energii og hummel udfordrer dig til at forbrænde kalorier. Jo flere kalorier du forbrænder - jo større chancer har du for at vinde.

Du kan blive den heldige vinder af en af de følgende præmier:
1. Ét eksklusivt træningsevent hos Energii for dig og op til 20 af dine venner samt hummel Angelina toppe til alle der er med til træningen – værdi i alt 7000 kr.
2. 20 klip til træning i Energii centre i Danmark samt et lækkert, komplet hummel trænings-outfit bestående af top, tights og sko – værdi i alt 3500 kr.
3. 10 klip til træning i Energii centre i Danmark samt et lækkert, komplet hummel trænings-outfit bestående af top, tights og sko – værdi i alt 2500 kr.

Se hele den nye træningskollektion fra hummel HER

Vi trækker lod mellem alle der har deltaget i vores april challenge Brænd kalorier med Energii og hummel. Jo flere kalorier du forbrænder, jo større er dine chancer for at være én af de 3 heldige vindere. Alle dine træningspas skal være registreret senest den 31. maj 2015. Vi går ind for fair play, så vindernes registrering af træningspas kontrolleres. Vinderne modtager en mail og de offentliggøres også på denne side i starten af juni.

Goal:Most calories - All sports  (All workouts, except step-counting)
Prize:1x Træningsevent hos Energii for 20 personer samt hummel Angelina toppe til alle deltagere (værdi 7000 kr.), 1x 20 klip og 1x 10 klip til træning i Energii samt et lækkert hummel trænings-outfit til hver (værdi 3500 kr. & værdi 2500 kr.)
Country:Denmark
Start:Apr 30, 2015 11:00 PM
End:May 31, 2015 10:59 PM
24,608
participants
28.93
years
1.92 M
miles
173 M
calories
You are not participating
Comments
 • (no name provided)
  June 02 at 08:03

  Udfordringen "Brænd kalorier med Energii & hummel" er nu afsluttet og vi har fundet de heldige vindere af de flotte præmier.

  Vinder af et træningsevent hos Energii for 20 personer samt hummel Angelina toppe til alle deltagere (værdi 7000 kr.)
  - Heidi Clara Aliti

  Vinder af 20 klip til træning i Energii samt et lækkert hummel trænings-outfit (værdi 3500 kr.)
  - Lone Møldrup

  Vinder af 10 klip til træning i Energii samt et lækkert hummel trænings-outfit (værdi 2500 kr.)
  - Lene Zacho

  Du kan læse mere om Energii her: http://www.energii.dk og hummel her: http://www.hummel.net

  Vinderne vil blive kontaktet direkte via e-mail.

  Tak til alle deltagerne i denne udfordring og god fornøjelse med juni måneds udfordringer.

 • (no name provided)
  June 01 at 12:18

  Er også en af de yngre på 41 år fra Audax-club.dk Kom endelig ud og leg med os, hvis i kan lide at cykle langt. Det er langt billigere at deltage i vores løb end i de gængse motionsløb, og så hjælper man hinanden igennem, fremfor at prøve "at sætte" hinanden. Det er mit første år som Randonneur og elsker det allerede. :-)

 • (no name provided)
  May 31 at 12:54

  Tak for kampen, kære endomondo-venner :-)

 • (no name provided)
  May 30 at 20:54

  eller kørt :-)

 • (no name provided)
  May 30 at 20:53

  jan Flemming petterson :-) godt gået:-)

 • (no name provided)
  May 30 at 11:34

  Tilføjelse: vægten er over 110 så nemt er det ikke at træne. Men træningen har virket og det har været sjovt at være med i konkurrencen.

 • (no name provided)
  May 30 at 11:30

  Jeg har to ødelagte knæ og kan stort kun cykle og gå men sa jeg så brækkede skulderen i december og har fra medio januar måtte genoptræne den ved siden af knæene. Når man så vejer

 • (no name provided)
  May 20 at 08:53

  @Morten Klingenberg
  Det er ganske sjovt, men man skal have lysten til at cykle langt - og ja - gennemsnitsalderen er deropad :-) Så jeg er faktisk en af de yngre.

 • (no name provided)
  May 19 at 17:37

  @Carsten L. Villadsen
  Nu er jeg ikke en cykel-mand, mne det lyder som et rigtigt fedt koncept, måske en dag når man er blevet lidt mere "grå i tindingerne" og ikke gider løb mere :-)

 • (no name provided)
  May 16 at 17:29

  Well, lige om lidt kan jeg se, at nogle vil sige jeg snyder, men jeg har altså cyklet 610 km uanset gps-udfald. Den slags foregår bl.a. i regi af Audax randonneurs danemark - please check it out - hvis du har "langtursben'' :-)