Lad ikke efterårsvejret komme i vejen for din løbetræning. Vis os dit engagement og din motivation ved at tracke så mange kilometer, som du kan i løbet af oktober. Ved at deltage i denne udfordring får du muligheden for at vinde et STORM-løbesæt med tre dele fra Under Armour. Vi trækker tre heldige vindere!

Når efteråret slår ind, og vejret skifter til kulde og regn, så træder UA STORM til. Under Armour STORM er bygget til at modstå vand og afviser regn og slud, så atleter kan træne og konkurrere i alt slags vejr. Tøj såsom hættetrøjer, lynlåstrøjer og bukser er alle behandlet med en vandtæt DWR-overflade (engelsk for Durable Water Resistant), der får fugt til at glide af overfladen, samtidig med at åndbarheden er i top.

Vi trækker lod blandt alle deltagere og finder tre heldige vindere, som hver får et løbesæt bestående af tre dele med STORM-teknologien fra Under Armour. Jo flere kilometer du tracker med Endomondo inden midnat den 31. oktober, jo bedre er dine odds for at vinde. Du får et lod pr. registreret kilometer.

Vi går ind for fair play og vil derfor kontrollere vindernes træningspas. Viser nogle af træningspassene sig at være falske, vil vi lave en ny lodtrækning og finde en anden vinder. Alle vinderne får direkte besked på mail og bliver også offentliggjort på denne side i begyndelsen af november.

Goal:Most miles - Running  (GPS tracked workouts only)
Prize:3x et STORM-løbesæt med tre dele fra Under Armour
Country:Denmark
Start:Sep 30, 2015 6:00 PM
End:Oct 31, 2015 6:59 PM
27,527
runners
8.05
years
436,987
miles
57 M
calories
(no name provided)

Tak til jer alle for en god udfordring med 'Vind over vejret'. Vi har nu fundet de heldige vindere af et STORM-løbesæt med tre dele fra Under Armour. Vinderne er:
- Finn Kolster
- Dennis
- Isabella Christensen

Vindernes træningspas er blevet valideret af Endomondo. Stort tillykke til vinderne, som bliver kontaktet via email, og tak til jer alle for at deltage i udfordringen.

Næste måneds udfordringer er allerede startet, så skynd jer at tilmelde jer!

You are not participating