SuperBrugsen udfordrer dig i samarbejde med Änglamark til, at holde det famøse nytårsforsæt og være med i udfordringen om at forbrænde flest kalorier i marts måned. Deltager du i udfordringen kan du være en af de tre heldige som løber af sted med en lækker gavekurv fyldt med Änglamark produkter til en værdi af kr. 500,-. Änglamarks produkter er alle økologiske, allergi- eller miljøvenlige og med over 1200 varer er Änglamark en helt naturlig del af hverdagen.

Vi trækker lod blandt alle deltagere og finder tre heldige vindere, som hver får en gavekurv med Änglamark produkter fra den lokale SuperBrugsen. Jo flere kalorier du har forbrændt med Endomondo inden midnat d. 31. marts, desto bedre er dine chancer for at vinde. Du får et lod for hver kalorie der registreres.

Alle vinderne får direkte besked på mail og bliver offentliggjort her på siden i begyndelsen af april.

Så hank op i dig selv og grib fat i venner og familie og vær med i denne aktive udfordring!

Goal:Most calories - All sports  (All workouts, except step-counting)
Prize:3x gavekurve fyldt med Änglamark produkter til en værdi af kr. 500,-
Country:Denmark
Start:Feb 29, 2016 6:00 PM
End:Mar 31, 2016 5:59 PM
26,114
participants
30.3
years
1.51 M
miles
161 M
calories
Endo Admin

Tak til jer alle for en god udfordring med Burn, Burn, BURN!. Vi har nu fundet de heldige vindere af 3x gavekurve fyldt med Änglamark produkter til en værdi af kr. 500,-

Vinderne er:
- Palle Jespersgaard Helt
- Lene Bundgaard
- Peter Ankerhus Willumsen

Vindernes træningspas er blevet valideret af Endomondo. Stort tillykke til vinderne, som bliver kontaktet via email, og tak til jer alle for at deltage i udfordringen.
Næste måneds udfordringer er allerede startet, så skynd jer at tilmelde jer!

You are not participating