Kalenderen siger sommer, sol og træning. Både uden- og indendørs. Vi vil gerne hjælpe dig med at få det optimale ud af årstiden. Vi har derfor lavet en Sommer-Challenge. I denne challenge trækker vi lod om 5 x 1 års medlemskab i Fitness World, så du kan træne, når du vil i hele Danmark.

For at være med i konkurrencen om at vinde et års medlemskab skal du som minimum have trænet 8 timer i juni. Det gælder ikke om at træne mest eller komme længst, men og at nå de 8 timer. Al træning tæller. Styrketræning, BikeFit, Stram Op, løb, Spartacus, TRX® osv. Bare du får trænet. Al udendørs træning tæller også, så længe du registrerer det på app’en. Når juni er ovre, står vi klar i vores centre til at byde de heldige vinderne velkommen.

Endomondo trækker lod blandt dem, der har gennemført vores challenge og gennemgår vinderne for at sikre fair play. Vinderne får besked via mail. Præmierne er personlige og kan afhentes i Fitness World efter nærmere anvisning og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

God fornøjelse. Vi ses i centrene, på stierne samt villa- og landevejene.

Goal:Most active minutes - All sports  (All workouts, except step-counting)
Prize:5 x 1 års medlemskab i Fitness World
Country:Denmark
Start:May 31, 2016 6:00 PM
End:Jun 30, 2016 5:59 PM
29,393
participants
27.25
years
1.7 M
miles
153 M
calories
Endo Admin

Tak til jer alle for en rigtig god "Fitness World Sommer Challenge" udfordring.

Vi har nu fundet de heldige vindere af de 5 præmier.

Vindere af 1 års medlemskab af Fitness World:

- Thomas Hansen
- Peter Knøvl
- Charlotte Brems Skøde
- Carsten Woss Clemmensen
- Martin Gudmand

Alle vindernes træningspas er blevet valideret af Endomondo. Stort tillykke til vinderne, som bliver kontaktet via email, og tak til jer alle for at deltage i udfordringen.
Næste måneds udfordringer er allerede startet, så skynd jer at tilmelde jer!

You are not participating