Juli måned er lig med sommer, sol og træning – både ude og inde. Vi vil gerne hjælpe dig med at holde dig i gang, selv om der står sommer på kalenderen og solen trækker for udeliv. Vi har derfor lavet en ”Out in the Open challenge”, hvor vi trækker lod om 3x 1 års ANYTIME medlemskab af fitness dk. Samtidig kan du i hele juli måned deltage på fitness dk’s OPEN AIR hold, hvis du er tilmeldt denne challenge.

For at deltage på fitness dk’s OPEN AIR hold i juli måned, skal du henvende dig i det center, du ønsker at træne i og vise, at du er tilmeldt denne challenge. For at deltage skal du give dine kontaktdata samt tillade at fitness dk efterfølgende kontakter dig. Du kan finde center og se holdplan på fitnessdk.dk.

I konkurrencen om et års ANYTIME medlemskab trækker vi lod blandt alle deltagere og finder tre heldige vindere, som hver får et års ANYTIME medlemskab. Jo flere hold du har deltaget på i juli måned, desto bedre er dine chancer for at vinde. Du får et lod, for hver workout.

Alle vindere får direkte besked via mail og bliver offentliggjort her på siden i begyndelsen af august. Så drop undskyldningerne for ikke at træne fordi solen skinner, kom ud i det gode vejr og vær med i denne udfordring.

Goal:Most workouts - All sports  (All workouts, except step-counting)
Prize:3x 1 års ANYTIME medlemskab i fitness dk
Country:Denmark
Restrictions:
Minimum Duration Per Workout:15m:00s
Start:Jun 30, 2016 6:00 PM
End:Jul 31, 2016 5:59 PM
18,152
participants
20.35
years
1.17 M
miles
107 M
calories
Endo Admin

Thank you all for a great OUT IN THE OPEN challenge!

We have now found the lucky winners.

The 3 winners of 1 års ANYTIME medlemskab i fitness dk are:

- Morten Sørensen

- Henrik Balle

- Karen Louise Balling

All the workouts of the winners have been validated by Endomondo.

Congratulation to all winners, you will be contacted by email. And thank you all for participating.

Next month’s challenges have already started, so hurry up and join.

Free your Endorphins!