Bliv klar til Margueritløbet 9. oktober 2016. Deltager du i trænings-udfordringen til Margueritløbet, kan du være én af de heldige, som løber af sted med et Politiken abonnement.
Margueritløbet gælder ikke om at løbe hurtigst men om at nyde løbeturen og omgivelserne omkring dig.

Udfordringen er hvem der får trænet mest frem mod Margueritløbet. Dem der har tilbagelagt flest km. inden udfordringen er slut den 30. september får direkte besked pr. mail og bliver offentliggjort her på siden.

Margueritløbet løbes i hele Danmark den 9. oktober 2016. Husk at tilmelde dig dit lokale Margueritløb på margueritloebet.dk og vær med til at fejre danske løbere, det lokale engagement og den danske natur. Del alle dine oplevelser undervejs ved at tilføje #ML16 på Facebook og Instagram.

Så hank op i dig selv og grib fat i venner og familie og vær med i denne aktive udfordring!

Margueritløbet arrangers af Politiken i samarbejde med Bevæg dig for Livet, Naturstyrelsen, Kvickly, SuperBrugsen, DagliBrugsen og er støttet af TrygFonden.

Du kan også træne frem mod Margueritløbet ved at deltage I GoRun som løbes en gang om ugen mange steder I Danmark. Se mere her.

Goal:Most miles - Running, Walking (Fitness), Walking  (GPS tracked workouts only)
Prize:1x abonnement til Politiken i lør-søn i 3 mdr., 2x abonnement til E-avis fre.-søn. i 3 mdr.
Country:Denmark
Start:Jul 31, 2016 11:00 PM
End:Sep 30, 2016 10:59 PM
20,112
participants
19.93
years
848,693
miles
108 M
calories
(no name provided)

Tak til jer alle for en god udfordring med Margueritløbets træningsudfordring. Vi har nu fundet de heldige vindere af 1x abonnement til Politiken i lør-søn i 3 mdr., 2x abonnement til E-avis fre.-søn. i 3 mdr.

Vinderne er:
- Simon Holbek
- Birte Madsen
- Lars Folmer-Petersen

Vindernes træningspas er blevet valideret af Endomondo. Stort tillykke til vinderne, som bliver kontaktet via email, og tak til jer alle for at deltage i udfordringen.
Næste måneds udfordringer er allerede startet, så skynd jer at tilmelde jer!

You are not participating