I september lancerer fitness dk et nyt styrketræningshold ’STRONGER’, som er til dig, der gerne vil have en stærkere krop og have styr på teknikken bag optimal styrketræning. Da styrketræning er vigtig for alle sportsgrene, har vi lavet en challenge, hvor vi trækker lod om 3 x 6 mdr. ANYTIME medlemskab i fitness dk, så du kan prøve kræfter med vores kvalitetsfaciliteter i vores centre.

For at deltage i konkurrencen om at vinde et seks måneders ANYTIME medlemskab i fitness dk, skal du som minimum have trænet 8 gange i september. Det gælder ikke kun om at træne styrke, men bare om at få trænet 8 gange - alt træning tæller.

Endomondo trækker lod blandt dem, der har gennemført vores challenge og gennemgår vinderne for at sikre fair play. Alle vindere får direkte besked via mail og bliver offentliggjort her på siden i begyndelsen af oktober. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Goal:Most workouts - All sports  (All workouts, except step-counting)
Prize:3 x 6 mdr. ANYTIME medlemskab i fitness dk
Country:Denmark
Start:Aug 31, 2016 6:00 PM
End:Sep 30, 2016 5:59 PM
17,138
participants
19.35
years
1.12 M
miles
106 M
calories
(no name provided)

Tak til jer alle for en rigtig god "STRONGER" udfordring.

Vi har nu fundet de heldige vindere af de 3 præmier.

Vindere af 6 måneders ANYTIME medlemskab i fitness dk:

- Isabel Rosiak
- Nina Berglund
- Diana Hemdrup

Alle vindernes træningspas er blevet valideret af Endomondo. Stort tillykke til vinderne, som bliver kontaktet via email, og tak til jer alle for at deltage i udfordringen.

Næste måneds udfordringer er allerede startet, så skynd jer at tilmelde jer!