Tiden med kortere dage og længere nætter nærmer sig, og mange kan få en følelse af, at energien ikke er helt i top. Motion kan være med til at fylde energidepoterne op, så hvorfor ikke være med i vores lille udfordring? SuperBrugsen udfordrer dig i samarbejde med Änglamark til at være så aktiv som overhovedet muligt i hele oktober måned. Vi udlodder et gavekort på 500 kr. samt en pose chiafrø og en pose hampefrø fra Änglamark til tre heldige vindere.
Chia- og hampefrø er Änglamarks nyeste skud på stammen. Chiafrø har et højt indhold af fedt, hvoraf det meste er flerumættede fedtsyrer med høj andel af omega-fedtsyrer. Hampefrø har en nøddeagtig, let bitter smag og kan anvendes i fx smoothies. Änglamarks produkter er alle økologiske, allergi- eller miljøvenlige.

Jo flere minutter du har været aktiv med Endomondo inden midnat d. 31. oktober 2016, desto bedre er dine chancer for at vinde. Du får et lod for hver kalorie, der registreres.
Alle vinderne får direkte besked på mail og bliver offentliggjort her på siden i begyndelsen af november.

Er du klar på denne lille udfordring? Så gå vinteren i møde med fornyet energi, og få alle omkring dig til at gøre det samme.

Goal:Most active minutes - All sports
Prize:3 x gavekort til SuperBrugsen á 500 kr. samt en pose chiafrø og en pose hampefrø á hver 300 g
Country:Denmark
Start:Sep 30, 2016 6:01 PM
End:Oct 31, 2016 6:59 PM
17,775
participants
19.43
years
933,947
miles
101 M
calories
Endo Admin

Tak til jer alle for en rigtig god "Fyld dine energidepoter op!" udfordring.

Vi har nu fundet de heldige vindere af de 3 præmiepakker:

Vindere af et gavekort til SuperBrugsen på 500 kr. + en pose med 300 gram chiafrø og en pose med 300 gram hampefrø :

- Kate Else Thenning
- Anni Lassen
- Bent Larsen

Alle vindernes træningspas er blevet valideret af Endomondo. Stort tillykke til vinderne, som bliver kontaktet via email, og tak til jer alle for at deltage i udfordringen.

Næste måneds udfordringer er allerede startet, så skynd jer at tilmelde jer!

You are not participating