Julemåneden betyder ofte øget indtag af kalorier – og det, synes vi i fitness dk er helt ok. Men derfor vil vi alligevel gerne udfordre dig til at forbrænde så mange af de ekstra kalorier som muligt, så din start på det nye år bliver lettest mulig.
Tilmeld dig december måneds udfordring, og deltag i konkurrencen om 3 x 3 mdr. ANYTIME-medlemskab. Jo flere kalorier du forbrænder og tracker med Endomondo, jo større chance har du for at vinde.
For hver kalorie, du forbrænder, får du et lod i konkurrencen. Jo flere kalorier forbrændt, jo flere lodder har du i lodtrækningen. Vi trækker lod blandt alle, som deltager i konkurrencen, efter den 31. december.
For at hjælpe dig på vej og give dig ekstra inspiration til at få forbrændt de ekstra kalorier giver vi dig en gratis prøvetræning i dit lokale fitness dk-center hver fredag i hele december*.
*Tilbuddet om en gratis prøvetræning gælder kun fredage i december og kan kun indløses én gang pr. person. For at modtage en dags gratis træning skal du oplyse din e-mailadresse og sige ja tak til at modtage nyheder og tilbud fra fitness dk.
Endomondo trækker lod blandt dem, der har gennemført vores udfordring, og gennemgår vinderne for at sikre fair play. Alle vindere får direkte besked via mail i begyndelsen af januar. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Har vinderen ikke svaret på kontakten inden for 14 dage, bortfalder præmien

Goal:Most calories - All sports  (All workouts, except step-counting)
Prize:3 x 3 mdr. ANYTIME medlemskab i fitness dk
Country:Denmark
Start:Nov 30, 2016 6:00 PM
End:Dec 31, 2016 5:59 PM
15,409
participants
15.07
years
721,687
miles
81 M
calories
Endo Admin

Thank you all for a great December Run challenge!

We have now found the lucky winners.

The 3 winners of 1 x 3 months Anytime membership each are:

- Anders Henningsen

- Søren Andreas Just

- Rene

All the workouts of the winners have been validated by Endomondo.

Congratulation to all winners, you will be contacted by email. And thank you all for participating.

Next month’s challenges have already started, so hurry up and join.

Free your Endorphins!

You are not participating