Vi hjælper dig i gang med dit nytårsforsæt. Vi har lavet en nytårsudfordring, hvor vi trækker lod om 5 x 6-måneders medlemskab til Fitness World. En lille opmuntring til dig, der gerne vil begynde året i fornem stil.

For at være med i konkurrencen om at vinde et 6-måneders medlemskab skal du som minimum træne 12 gange i januar. Det gælder altså ikke om at træne mest eller komme længst, men om at komme af sted og træne 12 gange i januar. Al træning tæller – styrketræning, BikeFit, Stram Op, løb, TRX® osv. Bare du får trænet. Al udendørs træning tæller også, så længe du registrerer det i appen, hvor du også kan registrere din træning manuelt. Når januar er ovre, står vi klar i vores centre til at byde de heldige vindere velkommen.

Endomondo trækker lod blandt dem, der har gennemført vores udfordring, og gennemgår vinderne for at sikre fair play. Vinderne får besked via mail. Præmierne er personlige og kan afhentes i Fitness World efter nærmere anvisning og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

God fornøjelse!

Goal:Most workouts - All sports  (All workouts, except step-counting)
Prize:5 x 6 mdr. medlemskaber i Fitness World
Country:Denmark
Start:Dec 31, 2016 6:00 PM
End:Jan 31, 2017 5:59 PM
22,759
participants
23.81
years
1.01 M
miles
122 M
calories
Endo Admin

Tak til jer alle for en god udfordring med Nytårs-challenge. Vi har nu fundet de heldige vindere af 5 x 6 mdr. medlemskaber i Fitness World.

Vinderne er:

- Else Nielsen

- Tina Kimer

- Lone Brun Olsen

- Janne Christensen

- Søren Nielsen

Vindernes træningspas er blevet valideret af Endomondo. Stort tillykke til vinderne, som bliver kontaktet via email, og tak til jer alle for at deltage i udfordringen.

Næste måneds udfordringer er allerede startet, så skynd jer at tilmelde jer!