Superbrugsen udfordrer dig i samarbejde med Änglamark til at komme godt i gang med det nye år. Kom godt fra start, og vær så aktiv som overhovedet muligt i løbet af januar måned. Deltager du i udfordringen, kan du være en af de heldige, som løber af sted med et gavekort til SuperBrugsen på 500 kr. og lækre varer fra Änglamark. Änglamarks produkter er alle økologiske, allergi- eller miljøvenlige, og med over 1200 varer er Änglamark en helt naturlig del af hverdagen.

Vi trækker lod blandt alle deltagere og finder tre heldige vindere, som hver får et gavekort til SuperBrugsen på 500 kr. og udvalgte varer fra Änglamark. Jo flere minutter du har været aktiv med Endomondo inden midnat d. 31. januar, desto bedre er dine chancer for at vinde. Du får et lod for hvert minut, du registrerer.

Alle vinderne får direkte besked på mail og bliver offentliggjort her på siden i begyndelsen af februar.

Så hank op i dig selv, grib fat i dine venner og familie, og vær med i denne aktive udfordring!

Goal:Most active minutes - All sports  (All workouts, except step-counting)
Prize:3 x gavekort til SuperBrugsen på kr. 500,- samt lækre produkter fra Änglamark
Country:Denmark
Start:Dec 31, 2016 6:00 PM
End:Jan 31, 2017 5:59 PM
25,950
participants
28.71
years
1.23 M
miles
146 M
calories
Endo Admin

Tak til jer alle for en god udfordring med 'Start året med et brag'. Vi har nu fundet de heldige vindere af et gavekort til SuperBrugsen på kr. 500,- samt lækre produkter fra Änglamark

Vinderne er:
- Dennis B. Jønsson
- Kathrine Østlund Rasmussen
- Tine Hessellund

Vindernes træningspas er blevet valideret af Endomondo. Stort tillykke til vinderne, som bliver kontaktet via email, og tak til jer alle for at deltage i udfordringen.
Næste måneds udfordringer er allerede startet, så skynd jer at tilmelde jer!

You are not participating