Hos fitness dk vil vi gerne bakke dig op i, at du er aktiv. For vi ved, at det er vigtigt med en aktiv livsstil, men vi ved også, at alt tæller. Så uanset om du træner i et fitness dk center, løber en tur i det fri eller går en tur med familien, så tæller det. Derfor udfordrer vi dig til at være aktiv i flest minutter i februar måned. Alt tæller! Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 x 6 mdr. ANYTIME medlemskab hos fitness dk.

For hvert minut du er aktiv og tracker i Endomondo, får du et lod i konkurrencen. Jo flere minutter du er aktiv, jo flere lodder har du i lodtrækningen. Vi trækker lod efter den 28. februar blandt alle som deltager i konkurrencen.

For at hjælpe dig på vej med flere aktive minutter i hverdagen og give dig inspiration til træning, kan du hver fredag i hele februar måned besøge dit lokale fitness dk center og få en gratis prøvetræning*.

*Tilbuddet om en gratis prøvetræning gælder kun fredage i februar måned og kan kun indløses én gang pr. person. For at modtage en dags gratis træning, skal du oplyse din mailadresse og sige ja tak til at modtage nyheder og tilbud fra fitness dk.

Endomondo trækker lod blandt dem, der har deltaget i vores challenge. Vinderne bliver gennemgået for at sikre fair play. Alle vindere får direkte besked via mail i begyndelsen af marts. Præmien kan ikke ombyttes til kontakter eller andre produkter. Vinderne har 14 dage til at svare på vores henvendelse via e-mail. Hvis fristen overskrides bortfalder retten til præmien.

Goal:Most active minutes - All sports  (All workouts, except step-counting)
Prize:3 x 6 mdr. ANYTIME medlemskab i fitness dk
Country:Denmark
Start:Jan 31, 2017 6:00 PM
End:Feb 28, 2017 5:59 PM
20,072
participants
20.64
years
890,769
miles
105 M
calories
Endo Admin

Tak til jer alle for en rigtig god “EVERYTHING COUNTS" udfordring.

Vi har nu fundet de heldige vindere af de 3 præmier.

Vindere af 6 måneders ANYTIME medlemskab til fitness dk:

- Annette Lund Nielsen
- Linda Lasota
- Lena Holmstrup

Alle vindernes træningspas er blevet valideret af Endomondo. Stort tillykke til vinderne, som bliver kontaktet via email, og tak til jer alle for at deltage i udfordringen.

Næste måneds udfordringer er allerede startet, så skynd jer at tilmelde jer!

You are not participating