Foråret spirer frem, og det betyder flere lyse timer, bedre vejr og fornyet energi. Brug den fornyet energi på at lade dig inspirere til nye træningsformer. Det er vigtigt med en aktiv livsstil, uanset om du træner i et fitness center eller udendørs. Derfor udfordrer vi dig til at gennemføre flest mulige træningspas i april måned. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 x 3 mdr. ANYTIME medlemskab hos fitness dk.

For at hjælpe dig på vej med at gennemføre flest træningspas samt give dig inspiration til varierede træningspas, kan du fredage i hele april besøge dit lokale fitness dk center og få en gratis prøvetræning*.

For hvert træningspas du gennemføre og tracker i Endomondo, får du et lod i konkurrencen. Du skal minimum gennemføre 6 træningspas og alle træningspas gælder. Vi trækker lod blandt alle deltagere efter den 30. april.

*Tilbuddet om en gratis prøvetræning gælder kun fredage i april og kan kun indløses én gang pr. person. For at modtage en dags gratis træning, skal du oplyse din mailadresse og sige ja tak til at modtage nyheder og tilbud fra fitness dk.
Endomondo trækker lod blandt alle, der har deltaget i vores udfordring. Vinderne bliver gennemgået for at sikre fair play. Alle vindere får direkte besked via mail i begyndelsen af maj. Præmien kan ikke ombyttes til kontakter eller andre produkter. Har vinderne ikke svaret på præmien indenfor 14 dage bortfalder præmien.

Goal:Most workouts - All sports  (All workouts, except step-counting)
Prize:3 x 3 mdr. ANYTIME medlemskab i fitness dk
Country:Denmark
Start:Mar 31, 2017 6:00 PM
End:Apr 30, 2017 5:59 PM
17,976
participants
19.89
years
1.07 M
miles
105 M
calories
Endo Admin

Tak til jer alle for en rigtig god “Spring Challenge" udfordring.

Vi har nu fundet de heldige vindere af de 3 præmier.

Vindere af 3 måneders ANYTIME medlemskab til fitness dk:

- Pia Ørts
- Lisa Mai Andersen
- Henrik Jensen

Alle vindernes træningspas er blevet valideret af Endomondo. Stort tillykke til vinderne, som bliver kontaktet via email, og tak til jer alle for at deltage i udfordringen.

Næste måneds udfordringer er allerede startet, så skynd jer at tilmelde jer!