IASI (official team)

Echipa oficială Endomondo, pentru toţi cicliştii din Iaşi

Toţi noii membri înregistraţi, sunt invitaţi să completeze un scurt chestionar cu privire la preferinţele/obiceiurile personale de deplasare. Către chestionar - http://goo.gl/wSNlf

La finalul competiţiei, toţi participanţii sunt invitaţi să completeze un nou scurt chestionar. Către chestionar - http://goo.gl/24k17

Sport:Cycling (Transport)
Access:Open for everyone
Members:51
Comments
 • Andrei Sebastian Ardeleanu
  July 26 at 01:56

  Vedeti ca erau niste conditii, referitoare la completarea chestionarelor inainte si dupa competitie. Daca le-ati completat, dati-le un mail. Daca nu primiti raspuns in termen de o saptamana, recurgeti la alte mijloace...un ziar de scandal, pe forum-uri, poate OPC...faceti public ce s-a intamplat. Eu am sa va sustin, cum am sa pot. Bafta!

 • Padure Mihai-Cosmin
  July 21 at 16:54

  Adminule...tu cu echipa si cu primaria sunteti niste nesimtiti ordinari...motivul?au trecut 50 de zile de la incheierea asa zisului concurs si voi nu ati dat niciun semn de viata, nici macar un e-mail in care sa spuneti macar "Ma fraierilor v-am dat teapa"...halal...
  dar ASTA ESTE ROMANIA...

 • Enache Bogdan
  July 10 at 17:26

  40 de zile de la incheierea "concursului" si Primaria nu a dat niciun semn. Felicitari pentru felul in care promoveaza ciclismul urban!

 • Admin IS
  June 25 at 03:50

  În atenţia tuturor participanţilor la Concursul European Cycling Challenge 2012

  Vă mulţumim pentru participarea dvs. la acest concurs.
  În vederea stabilirii câştigătorilor, vor fi verificate toate traseele efectuate de către participanţi. Astfel, se va analiza dacă au fost îndeplinite condiţiile specificate în regulamentul concursului (în principal, condiţia de utilizare a bicicletei doar ca mijloc de transport). Într-o primă etapă vă rugăm să ne transmiteţi pe adresa de email ecc_is@yahoo.ro, datele dvs de contact.
  Vă mulţumim.

 • Padure Mihai-Cosmin
  June 02 at 02:56

  nu a vazut nimeni datele despre premiere?

 • Padure Mihai-Cosmin
  June 01 at 13:39

  imi spune cineva unde si cand se dau premiile?sau macar cum intru in posesia lor?
  va rog am citit regulamentul dar nu gasesc nimic pe site-urile acelea...

 • Padure Mihai-Cosmin
  June 01 at 08:59

  asta nu prea imi raspunde la intrebare...

 • Enache Bogdan
  June 01 at 05:18

  din regulament:

  "Detalii despre locaţia, data şi ora decernării premiilor vor fi precizate cu două zile înainte de eveniment pe paginile web menţionate mai sus."

  adica pe cele de mai jos:

  www.primaria-iasi.ro,
  www.ratp-iasi.ro,
  www.transportiasi.ro,
  http://ratp-iasi.ro/forum/ şi
  www.iasibike.ro/ecc2012

 • Padure Mihai-Cosmin
  May 31 at 15:00

  intrebare...premierea cand si unde se face?

 • Andrei Sebastian Ardeleanu
  May 15 at 03:18

  Se pare ca m-am plimbat degeaba cu bicla...nu se contorizeaza kilometrii parcursi cu scopul de a te plimba sau a face excursii. Nah, daca nu sunt atent la regulament.

  Am vazut ca zona de desfasurare este municipiul Iasi. Am cateva intrebari legate de aceasta mentiune:
  1. Daca sunt membri din localitati limitrofe municipiului, cum se contorizeaza kilometrii ? Doar cei facuti in Iasi ?
  2. Daca am o ruda in afara Iasului (in Barnova) si vreau sa ma duc la ea cu bicla in loc sa merg cu masina sau maxi-taxi...se contorizeaza kilometrii ? In pricipiu folosesc bicla in scop de transport.

 • Andrei Sebastian Ardeleanu
  May 12 at 10:49

  Vezi ca in LeaderBoard este optiunea "Showing member activity in the period:" care selecteaza in mod standard sa arate activitatea in ultimele 7 zile. Selecteaza de la inceputul lunii mai si ai sa vezi tot.

 • Vlad Constantin Minea
  May 06 at 01:14

  Ar fi frumos sa fie mai mult de 10 membri din echipa activi

 • Admin IS
  May 03 at 03:13

  Reamintim ca:
  "Această competiţie este limitată numai pentru o singură categorie şi anume utilizarea bicicletei ca mijloc de transport - Cycling transportation. Doar distanţele parcurse în acest scop sunt acceptate în competiţie, nicio formă de utilizare a bicicletei ca sport nu va fi admisă".
  "Pentru a ne asigura că va avea loc o competiţie corectă, vom verifica aleatoriu traseele parcurse de către participanţii declaraţi câştigători. Dacă vom depista trasee incorecte, vom desemna alţi câştigători"

 • Admin IS
  May 03 at 02:46

  Daca aveti neclaritati, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email ecc_is@yahoo.ro si sa consultati Regulamentul de Concurs: http://www.primaria-iasi.ro/uploads/RegulamentConcurs.pdf

 • Beatrice Fotache
  May 03 at 02:32

  Pt. johny bike:
  Concursul se desfasoara in perioada 01 - 31 mai 2012. Recomandam sa va modificati profilul utilizand numele si prenumele corect, in vederea verificarilor ulterioare.